Intellectueel Eigendom

Alle intellectueel eigendomsrechten ten aanzien van de producten, ontwerpen, modellen, teksten en uitingen etc. van Roest & Rover berusten bij Roest & Rover (en/of aan haar gelieerde partijen). Het is niet toegestaan deze producten, ontwerpen, modellen, teksten en uitingen te kopiëren, na te maken, verveelvoudigen en/of anderszins te vermenigvuldigen. Alle rechten worden voorbehouden.

Bestellen & Betalen

In onze webwinkel worden alle prijzen vermeld in euro’s inclusief 21% BTW, exclusief eventuele verzendkosten.
Met het plaatsen van een bestelling en het aanklikken van de knop ‘afrekenen’ gaat de klant met Roest & Rover een betaalverplichting aan. Bijkomende verzendkosten zijn werkelijke kosten of standaard voor pakketpost.

Na je bestelling ontvang je een bevestiging via e-mail. Mocht je na 24 uur nog geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Je betaling moet uiterlijk 7 dagen na plaatsing van de bestelling binnen zijn. Zo niet, dan houdt Roest & Rover zich het recht voor je bestelling te annuleren.

Verzending & Levering

Na ontvangst van uw bestelling verzendt Roest & Rover binnen 5 dagen (tenzij anders aangegeven op de website bijvoorbeeld i.v.m. vakantie). 

Verzendkosten

Nederland

Brievenbuspakket       €4,60 incl BTW
Pakket                    €6,90 incl BTW

Bedenktijd, Herroeping & Retourneren

Indien de bestelling niet aan uw wensen voldoet dan kunt u binnen 14 dagen ruilen of retour zenden. Neem z.s.m. contact op met ons. U kunt het artikel ruilen voor een ander item van dezelfde prijs. Verzendkosten zijn voor de klant zelf.

Wilt u het artikel retourneren dan kan dit als het artikel in goede, originele staat verkeert. De aankoopwaarde, exclusief de verzendkosten worden dan binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending teruggeboekt. Ook de kosten voor de retourzending zijn voor de klant. 

Roest & Rover behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te compenseren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt. Roest & Rover behoudt zich voorts het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling zijn geretourneerd.

Aansprakelijkheid

Wij maken onze producten met de hand. Door de ambachtelijke aard van de productie en natuurlijke kleuring kunnen items licht  afwijken in kleur van de afbeeldingen op de website.

Klachten & Conformiteit

Heeft u een klacht over een artikel gekocht bij Roest & Rover? Dien deze graag in per mail. Graag voorzien van een duidelijke omschrijving en beeldmateriaal. Binnen een termijn van 10 werkdagen wordt contact met u opgenomen over de klacht. In overleg wordt bepaald wat, ook gezien de conformiteit, redelijk en wenselijk is.

Foto’s & Teksten

De foto’s en teksten op deze website mogen zonder expliciete voorafgaande toestemming gebruikt worden, maar enkel ter promotie van Roest & Rover, mits ongewijzigd en in originele staat.

Annuleren

Een (deel van een) bestelling kan zonder opgaaf van reden geannuleerd worden na betaling en voordat verzending plaats vindt. Het aankoopbedrag wordt minus de administratie- en transactiekosten (2,95) binnen 10 werkdagen terugbetaald. Eventueel gemaakte betaalkosten worden niet teruggeboekt.

Garantie

Roest & Rover staat ervoor in dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Uitzondering hierop vormen eventuele kleurverschillen. Wij controleren altijd de producten voordat deze worden verstuurd.

Overmacht

Roest & Rover is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan bedrijfsstoringen bij Roest & Rover en transportstagnatie.